Trommel- en Fluiterkorps ‘Heide’ te Swalmen

Trommel-en Fluiterkorps Heide is een vereniging van ongeveer 20 muzikanten die graag samen leuke muziek maken. Gezelligheid en plezier spelen daarbij een grote rol.

Onder leiding van dirigent Stef Bazelmans wordt op vrijdagavond gerepeteerd van 20.00 tot 22.00 uur.

Het feit dat alle leden betrokken worden bij de keuze van de muziek heeft er toe geleid dat wij een heel divers repertoire spelen. Van modern tot klassiek, van pop tot musical. Zo is er voor iedere gelegenheid wel een passend programma samen te stellen en blijft het voor de leden altijd weer een  uitdaging om een mooi concert neer te zetten.

De leeftijd van de leden varieert van 10 tot 65 jaar.

Trommel- en fluiterkorps Heide verzorgt  zelf de fluitopleiding. Intensieve en individuele begeleiding van onze instructeur staat hoog in het vaandel. Dat stelt onze leerlingen in staat om meteen met het gekozen instrument aan de slag te gaan.

Er is een grote diversiteit aan instrumenten aanwezig. Bijna het hele spectrum aan dwarsfluiten is aanwezig; basfluit, altfluit, piccolo en dwarsfluit.

Ook de slagwerker kan wat betreft instrumentkeuze zijn hart ophalen. Marimba, klokkenspel, xylofoon, vibrafoon en een grote diversiteit aan slaginstrumenten staat onze slagwerkers ter beschikking. De opleiding hiervoor wordt verzorgt i.s.m. harmonie en muziekschool.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je zin in het maken van muziek in ontspannen sfeer?

Muziek met een modern of klassiek tintje?

Dan is het Trommel- en fluiterkorps Heide Swalmen zeker iets voor jou.

Je bent altijd welkom op onze repetitie avond in gemeenschapshuis De robijn.

Kom langs en laat je verrassen.

Ook kun je contact opnemen met een van de bestuursleden voor meer informatie