Vrienden van

 

Trommel- en Fluiterkorps ‘Heide’ Swalmen is momenteel een gezonde vereniging en dat willen we ook graag in de toekomst zo houden. Helaas worden gemeentelijke subsidies steeds beperkter,  waardoor het lastig wordt om als Trommel- en Fluiterkorps ‘Heide’ Swalmen het hoofd boven water te houden. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen c.q. bedrijven die onze vereniging willen steunen.

Met dit specifieke onderwerp op onze website willen wij U als bezoeker graag wat meer vertellen over de doelen die we nastreven en waarvoor wij die extra sponsorinkomsten gebruiken.

■ We willen jongeren stimuleren om muziek te kiezen als hob. Muziek zorgt voor ontspanning. Muziek zorgt voor plezier. En wat is er nou leuker om samen met collega muzikanten leuke muziek te laten horen. Daarnaast is wetenschappelijk bewezen dat jongeren, die muziek maken, intelligenter zijn dan hun leeftijdgenoten die geen muziek maken.

■ We willen zowel jongeren als ouderen de kans bieden om muziek te  maken. De muzikale opleiding wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd en is van zeer hoge kwaliteit en niveau. Het lesgeld houden wij bewust heel beperkt, zodat muziek maken ook voor iedereen bereikbaar is. Het niveau van ons korps is hoog. Zeg maar heel hoog! Sla de uitslagen van podiumwedstrijden er maar op na. En onze solisten en ensembles staan hun mannetje bij de bonds-, Limburgse- en Nederlandse  concoursen. Hier draait Trommel- en Fluiterkorps ‘Heide’ Swalmen al jaren mee aan de top van Nederland.

■ Naast het musiceren binnen de vereniging willen we vooral ook ons publiek laten kennis maken met een nieuwe stijl van muziek welk door ons korps wordt gespeeld. Het horen van ons korps wekt vaak verbazing op. Naast, wat de naam al zegt, trommels en fluiten heeft ons korps diverse instrumenten in gebruik. Van basgitaar tot drumstel, van marimba tot aan xylofoon en van basklarinetten tot aan een heuse fagot. Juist door deze diversiteit heeft ons korps een fraaie klankkleur. Voor ons een extra uitdaging om de mensen kennis te laten maken met Trommel- en Fluiterkorps ‘Heide’ Swalmen!

Ons korps zoekt sponsoren die willen ondersteunen in de realisatie van onze doelen en daarmee willen helpen met het voortbestaan van onze muziekvereniging.

Als korps vinden we het belangrijk dat onze sponsoren een persoonlijke band krijgen met onze vereniging. Wij geven u als sponsor dan ook de keuze uit een aantal basis sponsorpakketten. Zijn de basispakketten echter niet helemaal wat u wilt? Dan zijn we uiteraard  bereid om een sponsorovereenkomst op maat voor u uit te werken.

Voor meer informatie omtrent sponsoring kunt u contact opnemen met Annemie Grosveld.
Of stuur gerust een mail naar info@heideswalmen.nl  waarna er zo snel mogelijk contact met u zal worden opgenomen.